Центральний офіс організаційного комітету СДМ про смерть отця Григорія: «Ми глибоко вдячні за все, що він зробив для молодих людей»

Читай також

  • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Центральний офіс організаційного комітету СДМ про смерть отця Григорія: «Ми глибоко вдячні за все, що він зробив для молодих людей»

          Отець Григорій Назар ― відповідальному за душпастирство молоді в Перемишсько-Варшавській Митрополій УГКЦ входив до Комітету УГКЦ та РКЦ . Він був одним із тих, хто робив усе можливе і надможливе, щоб українська молодь цього року змогла відвідати Дні Світової Молоді в Лісабоні. Разом із головою Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отцем Ростиславом Пендюком та його заступником отцем Романом Демушом побував в Центральному офісі СДМ у Португалії, літав до Риму на аудієнцію зі Святішим Отцем, щоб світ почув про українську молодь, зболену війною, щоб світ більше дізнався про те, що переживає український народ і, щоб на наймасштабнішій зустрічі молодих християн українські хлопці та дівчата могли засвідчити велику силу Божої любові і глибину віри, яка допомагає вистоювати в цій несправедливій війні.

          Смерть отця Григорія осиротила серця всіх, хто його знав, хто мав щастя спілкуватися з ним. І десятки співчуттів, які надходять і надходять, засвідчують, як глибоко усі переживають цю непоправну втрату.

          Ділимося листом, який Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ отримала від Головного офісу організаційного комітету СДМ в Лісабоні:

          Ми дізналися про раптову смерть отця Григорія. Увесь організаційний комітет СДМ в Лісабоні, висловлюємо Вам наші щирі співчуття.

          Можемо тільки уявити, наскільки болісна втрата отця Григорія, особливо після того, як ми змогли особисто зустрітися з ним у лютому під час візиту української делегації.

          Ми глибоко вдячні за все, що він зробив для молодих людей, щоб вони могли приїхати на СДМ у Лісабон.

          Нехай Бог винагородить його нескінченно!

          Нехай Бог особливо допомагає і втішає вас зараз у цей час.

           

          Читай також

        • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"